Malibu Ocean Views

A retreat to come home to

These clients lead an incredibly busy life and needed a retreat to come home to so they could soak in the ocean views, unwind and relax with their two daughters. A recessed hardwood deck treated so as to patina to a Hamptons grey, allowed plenty of space for a firepit lounge area, coved-in dining space and a BBQ island, framing the back yard views. A custom-fabricated steel shade structure provides contrast with the black powder-coated steel framing against the patina of the ipe joists above, and ipe deck below. In collaboration with Von Studnitz Architects and Los Angeles Pool Builders, the new pool was designed so as to have an infinity edge over the canyon framing the Pacific Ocean. The pool plaster and waterline tiles were designed so as to mimic the tones of the ocean itself. Plenty of grass space was incorporated for the children to play. We were fortunate to be able to design the exterior in collaboration with the brilliantly designed home by Von Studnitz Architects. It didn’t hurt either to have our good friend, and acclaimed architectural photographer Alex Zarour from Virtually Here Studios, provide the incredible images capturing the project.